SCHRIJF JE IN

Workshops

Workshops

Naast onze reguliere cursussen verzorgen wij ook verschillende workshops. Zo hebben wij bijvoorbeeld workshops gegeven op de Interstavendagen, de Bachelordagen van het VUmc en meerdere malen voor MFVU. 

Om de keuze te vergemakkelijken hebben wij 3 cursuspakketten samengesteld waarvan er één naar eigen wens is samen te stellen.

Cursuspakket A

– Aantal: 12 cursisten
– Duur: 1 uur
– Basisvaardigheden knopen en hechten
– Hecht- en knoopmateriaal inbegrepen

€ 199,-

Cursuspakket A bestaat uit een 1 uur durende workshop, waarbij 12 cursusten vooral kennis kunnen maken met de basisvaardigheden van het knopen en hechten. Hierbij zal veel aandacht besteed worden aan de juiste hantering van de instrumentaria, waarbij de platte knoop en transcutane hechting de revue zullen passeren. De hechtingen zullen geoefend worden op varkenspoten.

Cursuspakket B

– Aantal: 25 cursisten
– Duur: 2 uur
– Twee knoop- en hechttechnieken
– Hecht- en knoopmateriaal inbegrepen

€ 499,-

Cursuspakket B bestaat uit een 2 uur durende workshop, waarbij 25 cursusten voorzien worden van de basics van het knopen en hechten. De workshop zal vooral gericht zijn op vaardigheden die goed toepasbaar zijn op de spoedeisende hulp dan wel bij assistentie op de operatiekamer. Wat betreft het knopen zullen de platte- en de chirurgische knoop behandeld worden, aangevuld met de transcutane- en horizontale matrashechting op varkenspoten.

Cursuspakket C

– Aantal cursisten en duur in overleg
– Verschillende knoop- en hechttechnieken
– Hecht- en knoopmateriaal inbegrepen

Prijs in overleg

Cursuspakket C zal vooral bedoeld zijn voor cursisten met een ander referentiekader of een ander leerdoel dan staat beschreven in pakket A en B. In overleg kunnen we een pakket op maat samenstellen die uw wensen tegemoet komen.

Alle pakketten zijn voorzien van alle benodigde materialen (lees: instrumentaria, hechtmateriaal en varkenspoten). Indien u meer informatie wenst over bovenstaande pakketten of indien u andere ideeën hebt kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.

    SCHRIJF JE IN